Rotterdam

Op de vide is in een bouwkundige kolom deze Bellfires haard model vertical bell small toegepast. Deze haard is op 40 cm van de vloer geplaatst en versterkt door zijn verticale vorm de hoogte werking in de kamer. Door de bijzondere wandafwerking van de schoorsteenboezem uitgevoerd in leer met krokoprint wordt een zeer luxe uitstraling gecreëerd.

– Bellfires vertical bell small hidden door kader.
– Staal kader rondom.
– Afwerking boezem leer print door Alphenberg BV.

In de woonkamer is een bijzonder grote op maat gemaakte marmeren schoorsteenmantel geplaatst. Om de grote overspanning van deze schoorsteenmantel te realiseren is deze aan de binnenzijde versterkt met een stalen frame. Het haard interieur is uitgevoerd in dik staal en loopt schuin naar binnen. In de bodem is een verzonken stookrooster geplaatst voorzien van een asemmer.

– Open haard met schoorsteen mantel groot maatwerk Jos Harm i.o.v. Kabaz.
– Design interieur, verzonken stookrooster.
– Getrapte schoorsteenboezem.

In de keuken die op de begane grond is gesitueerd is in dezelfde kolom een gas openhaard gerealiseerd. Deze gas openhaard is verzonken ingebouwd en voorzien van een dik stalen kader rond de stookopening. Door de haard op tafelhoogte te plaatsen sluit deze visueel prachtig aan bij de lange eettafel die centraal in de keuken staat. Door deze opstelling is de haard ook vanuit de keuken goed te zien.

– Gas openhaard maatwerk Jos Harm.
– Verzonken inbouw gasblokkenvuur voorzien van luxe houtstammenset.
– Kader 10 mm, boezem afwerking in leer door Alphenberg BV.