Service

Wanneer u een haard koopt bij Jos Harm kunt u op een goede service rekenen.  Na afloop van de garantie periode van de haard of kachel bieden wij u de mogelijkheid om een service contract op uw sfeerverwarming af te sluiten.

Vanaf 1 januari 2014 zijn we gecertificeerd installateur Duurzame Energie (DE) bedrijf.

Op grond van de Europese Richtlijn Hernieuwbare Energie (RES) bevordert de Nederlandse overheid dat houtgestookte haarden, kachels en ketels alleen nog worden geïnstalleerd door, of onder toezicht van, een gecertificeerde installateur die in het bezit is van een diploma van een namens de overheid geaccrediteerde vakopleiding.

Erkende DE-bedrijven laten alle door hen verkochte houtgestookte haarden, kachels en ketels installeren door, of onder toezicht van, zo'n gecertificeerde DE-installateur*.
Ten bewijze hiervan ontvangt u bij de oplevering een door deze gecertificeerde installateur ondertekende verklaring. Zo weet u zeker dat uw toestel is geïnstalleerd door een vakkundig installateur die, om zijn certificering geldig te houden, regelmatig moet deelnemen aan opleidingen en examens die namens de overheid jaarlijks worden gecontroleerd en geaccrediteerd.