Bio Ethanol Roomdivider

De vrijstaande roomdivider is uitgevoerd in gepatineerd staal. In deze constructie is een 60 centimeter brede bio-ethanol brander geplaatst. De op maat gemaakte haard krijgt door de stalen ribbels de industriële uitstraling van een zeer grote radiator.
Naast een decoratief vuur warmt de bio-ethanol brander de gehele constructie gelijkmatig op.

Bio Ethanol Roomdivider

De bio-ethanol brander met een lengte van één meter is opgenomen in het totaal ontwerp van deze roomdivider. In dit ontwerp is naast een haard ook plaats voor een kast, TV en de soundbar.
De brander is voorzien van een afstandsbediening alsmede een externe opslag voor de bio-ethanol brandstof . De 5 liter tank is achter een deurtje in de constructie geplaatst.

Buitenveldert

Voor de woonkamer hebben wij in samenwerking met Heite Interieurbouw uit Amstelveen een meubel ontworpen waarin een bio ethanol brander is geïntegreerd.

Er is een automatisch gestuurde brander van Decoflame in toegepast met een breedte van 50 cm, die nagenoeg volledig schoon brand. (uitstoot is vergelijkbaar met 2 waxinelichtjes) Deze bioethanol brander heeft alleen een elektra aansluiting nodig en maakt het de perfecte oplossing om een echte vlam in een woning te realiseren zonder afvoer kanaal.

Showroom opstelling